mi&u design Ekologiska barnkläder - Om

Ekologiska Barnkläder - Accessoarer

Om

 
EKOLOGISKA BARNKLÄDER, det bästa valet både för ditt barn & för miljön, 100% ekologiskt odlad bomull, närproducerat. Handla enkelt online! FRI FRAKT!


Vi är ett svenskt designföretag som har vår bas i Stockholm.

I Stockholm finner vi vår inspiration och sagan om prinsen och prinsessan. Under 2013 startade vi mi&u design , då vi saknade ett utbud av stilrena och lekfulla ekologiska kvalitetsbarnkläder.

Vi som är mi&u och formgivit kollektionen heter Marica Holm Mattsson och Ingela Karlsson. Vi brinner båda för design och form och att få skapa och vara kreativa är det som ligger oss varmt om hjärtat.


DRÖMMEN BLEV TILL VERKLIGHET!


Marica upplevde som nybliven mamma att utbudet till småbarn var antingen väldigt gulligulligt till flickor eller supertufft till pojkar, mycket rosa och många superhjältar fanns att välja på. Att det var svårt att hitta stilrena kläder med enkel design men ändå lekfulla färger. Detta fick Marica att börja skissa själv och prinsen och prinsessan skapades från idé till färdiga figurer och har numera även fått fler vänner i sin sagovärld.Drömmen att göra något eget, starta ett eget barnklädesmärke skapades då Ingela som jobbar som designer föreslog en genial idé – VI STARTAR ETT FÖRETAG TILLSAMMANS!
Sagt och gjort! Vi tog vår dröm ett steg vidare! – Vi startade mi&u design

Ingelas passion för sömnad och kläder har alltid funnits där och legat henne varmt om hjärtat sedan hon kunnat hålla i nål och tråd som barn. Drömmen om att starta ett designmärke föddes i hennes tankar under årens gång och för att utveckla sömnaden valde hon inriktningen hantverk, skrädderi, mode och design under sina utbildningsår.
Marica passion för grafisk design, färg och form har utvecklats mer och mer under åren och växt från ett intresse till något hon idag har utbildat sig inom – grafisk kommunikation samt textkommunikation.
11896159_758177790979254_6990040879807712090_n

Kontakt: info@miandu.se