mi&u design Ekologiska barnkläder - mi&u gillar

Barnkläder i ekologiska material

mi&u gillar - noga utvalt för dig!

Här har vi valt att dela med oss av personer och andra företag vi gillar och samarbetar med!

På denna sida hittar tips som du har glädje av både under och efter graviditeten. Både för dig som mamma, pappa och tillsammans med din bebis.Bodil

BODIL BERGMAN HUGHES – fotograf

Bakgrund: Bodil fick vi äran att samarbeta med i maj 2016. Bodil är grundaren av Exclusive Babyshower som hade premiär i maj 2016. Vi fanns även på plats och tack vare att Bodil är en sån fantastisk varm och omtänksam person som får saker och ting gjorda blev det ett väldigt lyckat och uppskattat evenemang för alla gravida mammor och utställare som var med.

Som Bodil själv uttryckt sig ”Idéer är det aldrig brist på!”

Vi gillar Bodil och tipsar därför här om hennes verksamhet som porträttfotograf med egen studio i Vasastan i Stockholm. Bodil har specialiserad sig på gravidfotot och nyföddfoto. Bodil är utbildad i nyföddfoto genom flera kurser hållna av världens mest framstående nyföddfotografer. Just nu har hon fotograferat 148 små nyfödda i sin studio i Stockholm. Med Bodils erfarenhet av att förstå din bebis signaler och behov kommer du och din bebis ha det lugnt och skönt och bli väl omhändertagen. Hennes företag heter Bergman Hughes Images.Så vill du vara med om något vackert som du sedan kan minnas länge, boka direkt en tid för fotografering HÄR

Bodils studio ligger på Odengatan 68 i Vasastan i Stockholm.

Hemsida:bergmanhughesimages.com---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Anna

ANNA FRISK – grundare av AnnasProfylax

Bakgrund: Anna fick vi tillfälle att träffa under Exclusive Babyshower våren 2016. Anna sprider en härlig värme kring sig, ger en förtroendegivande känsla när hon berättar om det hon brinner för nämligen AnnasProfylax som skapades för att göra det möjligt för alla blivande föräldrar att få en positiv förlossningsupplevelse.

AnnasProfylax – vägen till en fin förlossning!

Vill du känna dig lugn och trygg inför förlossningen? Vill du som partner veta vad du kan göra? Med egna verktyg och strategier blir ni ett riktigt team.

AnnasProfylax finns både som fysisk kurs (i Stockholm) och som webbkurs. I båda formerna går vi igenom effektiva smärtlindringsmetoder och hur du bäst syresätter dig själv och ditt barn.

63 000 nöjda kunder – välkommen!


HÄR kan du läsa mer om Annas Profylax.

Besök gärna deras FACEBOOK sida HÄR också.


Annas profylax

Kurslokal Karlaplan 9B, Lokal Smedjan i Stockholm

Hemsida:profylaxgruppen.se

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Emelie

EMELIE TERSTEGGE – tränare på MOM IN BALANCE

Bakgrund: Emilie lärde vi känna under Exclusive Babyshower våren 2016. Emilie är en positiv och energifylld person som man lätt fattar tycke för och hon brinner verkligen för sin tränarroll på företaget MOM IN BALANCE!

Vi blev genast inspirerade av Emilies härliga utstrålning och passion att erbjuda blivande och nyblivna mammor chansen att få mer energi och komma i form med utomhusträning. Vi vill därför tipsa er om att besöka deras hemsida och hitta en träningsform som passar just dig.

Så här skriver MOM IN BALANCE på sin hemsida:

De första åren som nybliven förälder kräver mycket av dig. Att hitta balans mellan familj, arbete och tid för dig själv kan vara utmanande. Små barn behöver mycket uppmärksamhet, för att inte nämna ditt jobb och en stressig vardag.

Att känna sig bekväm i din egen kropp är det bästa sättet att få energi till att kombinera alla delar av ditt aktiva liv.

Tanken med träningsprogrammet Mom in Balance är att ge så många blivande och nyblivna mödrar som möjligt chansen att känna sig fysiskt starka och fulla av energi samt att ge dem möjlighet att till fullo njuta av att vara mamma. Vi gör detta tillsammans med ett team av motiverade och entusiastiska tränare, såväl som andra aktiva mammor.

HÄR kan du läsa mer om MOM IN BALANCE. Besök gärna deras FACEBOOK sida HÄR också.

Är du nyfiken om vi boka ett provpass? Gör din bokning HÄR


MOM IN BALANCE

Humleården i Stockholm

Hemsidamominbalance.com