mi&u design Ekologiska barnkläder - mi&u träff

Barnkläder i ekologiska material

mi&u träff - inspirerande shopping!


Vill du ha en trevlig kväll med dina vänner eller kollegor och låta dig inspireras av vår passion för ekologiska barnkläder och få samtidigt se, känna och klämma på fina kvalitéts barnkläder?!


mamma


Under kvällen erbjuder vi er en föreläsning om fördelar med ekologisk bomull och varför vi valt att satsa på eko för alla!

Vi visar våra produkter och ni har möjlighet att känna och klämma på alla produkter och även köpa våra produkter på plats.

Boka en mi&u träff redan idag!

Anmäl ditt intresse på info@miandu.se och berätta lite om dig själv och var du önskar hålla träffen.

Läs mer om vilka fördelar du får som mi&u värdinna nedan!

mi&u träff - bli värdinna


Dags att ta en paus i vardagen! Tänk att få en kväll tillsammans med vännerna. Ta en fika och under tiden få höra på en kort presentation om fördelar med att byta till ekologisk bomull.

Vi visar vår kollektion av ekologiska barnkläder och sedan är det fritt fram att känna, klämma, prova och beställa kläder. Visst låter det toppenbra!

kalender kalender

Vi hjälper gärna till och ger råd om storlekar, ger dig inspiration och tips om toppenfina presenter. På mi&u träffen kommer det att erbjudas speciella erbjudanden eller rabatter som bara går att få under träffen och inte i webshopen. Det är dock inget köptvång under träffen, viktigast är att det blir en trevlig stund.

SOM VÄRDINNA/VÄRD SKA DU SÅKLART BLI BORTSKÄMD

Som värdinna/värd förtjänar du att bli bortskämd. Vi ger dig därför 100kr i startrabatt + 10% på resten av bestälningen när två eller fler gäster beställer under träffen.

Du bjuder in vänner, förskoleföräldrar, grannar, vänners vänner. Som värdinna/värd ska du bara bjuda in dina gäster, du får du inbjudningskort att skicka via mail eller skriva ut. Du kan välja att ha träffen i ditt hem eller annan lämplig plats ex föreningslokal, fritidsgård, jobbet. Fixa fika med kaffe och kanske lite gott att äta. Resten sköter vi. Vi ser gärna att ni är minst 8 personer på träffen.

Det finns möjlighet att handla direkt under träffen och vi erbjuder flera olika betalningssätt. Vill man lägga en order skickas en faktura (frakt på 39:- tillkommer) och varorna skickas hem till kunden inom 5 arbetsdagar. Du behöver alltså inte stå för utdelning av produkterna. Det tar vi hand om.

mi&u design Såningsvägen 230 17552 Järfälla

Copyright (c) 2015