mi&u design Ekologiska barnkläder - Sagan

Ekologiska Barnkläder - Accessoarer

SAGAN & KARAKTÄRERNA


När mi&u skapades visste vi att vi ville göra något unikt.

Vår idé var att skapa vår kollektion baserad utifrån våra sagofigurer. En saga som handlar om vänskap och gemenskap där prinsen och prinsessan har huvudrollerna och träffar många nya vänner under sina äventyr! Dessutom var det ett självklart val att det skulle vara ekologiskt och närproducerat.

Det här är den stora vackra huvudstaden. Här är det alltid full fart. Det finns många nya platser att upptäcka. Kanske finns det en hemlig gång under husen. Vart leder den?

I ett av de höga husen bor en prins som heter Edvin och i ett annat hus bara runt hörnet bor en prinsessa som heter Sigrid. Prinsen och prinsessan är bästa vänner.

Bland de höga husen, smala gränderna och kullerstensgator leker prinsessan och hennes bästa vän prinsen. Prinsessan och prinsen hittar på roliga påhitt. Upptäcker nya spännande ställen och träffar nya vänner.

Varje dag är ett nytt äventyr för den nyfikna prinsessan och den lite blyge prinsen.

En dag hittar de en hemlig gång under staden som de genast blir nyfikna på att utforska.

För prinsen och prinsessans vän katten Fina som bor högst uppe i ett av tornen i det högsta huset och har koll på allt som händer, hon har berättat att det finns en skatt gömd i ett hemligt rum under staden.

Katten Fina är en klok katt som kan så mycket och det bästa prinsen vet är att sitta och lyssna på katten Fina som berättar om många spännande äventyr som hänt i den stora vackra staden som prinsen och prinsessan bor i.

Följ med på vår sagoresa..

En saga om vänskap, äventyr och om att hjälpa en vän att förverkliga sina drömmar! –

FÖR OM MAN TROR TILLRÄCKLIGT MYCKET PÅ SIN DRÖM – KAN DEN BLI VERKLIGHET!!


PRINS EDVIN

En prins
Det här är prinsen. Prinsen heter Edvin.

Prins Edvin bor i ett av de höga husen i den stora vackra huvudstaden.Prinsen är prinsessans bästa vän. Han är lite blyg av sig och ibland lite rädd. Det bästa prinsen vet är att sitta och lyssna på katten Fina som berättar om så många spännande äventyr som hänt i den stora staden som prinsen och prinsessan bor i.

Katten Fina är en klok katt, har koll på allt som händer i staden. Till skillnad från prinsessan är prinsen inte alltid lika förtjust i att vara med på alla äventyr de hittar på. Men tillsammans med prinsessan känner sig prinsen modiga och de träffar på flera nya vänner som ibland behöver deras hjälp.


PRINSESSAN SIGRID

Prnsessa
Det här är prinsessan. Hon heter Sigrid.

Prinsessan är prinsens bästa vän och de två vännerna håller ihop i vått och torrt. Prinsessan bubblar av iver att få upptäcka nya äventyr och att få göra spännande upplevelser och tillsammans med prinsen har de hittat en hemlig gång under staden. För katten Fina som bor högst uppe i ett av tornen i det högsta huset och har koll på allt som händer, hon har berättat att det finns en skatt gömd i ett hemligt rum under staden.

Prinsessan är väldigt nyfiken och orädd av sig och tänker sig inte alltid för alla gånger, tur att hon har prinsen med sig som ibland får rädda henne från det farliga. Tillsammans träffar de nya vänner som ibland behöver deras hjälp för att bli modiga. En av de vännerna är Draken.